Som om det inte var nog redan...

Så fick jag min allra första p-bot idag. Lagom roligt att punga ut 400 spänn till något ruttet ägg som inte har hunnit skaffat sig ett bättre jobb än o lappa bilar. Ja.... jag är lite små elak nu och arg, men kanske med all rätt! Ge sig på en fattiglapp är ju rena diskrimineringen. Skiten är hur som helst inbetalat och om kanske 1-2 månader kan jag leva med det. Happyfuckin'notface!
Som plåster på såren, eller nått, så fyller ju min fantastiska syster hela 16 år idag och det ska vi fira med syrrans menyval - goda hamburgare o tårta till kvällen + att handbollsherrarna fasen får leverera lite sevärd handboll även idag så jag har liiite anledning o komma på bättre humör.

Chockerar...

.. Både mig själv och säkerligen många andra med detta inlägg. Vet inte vart den inspirationen kom ifrån, det får vi säkert aldrig reda på heller. But here i am! Nytt kapitel har just börjat efter att den efterlängtade studentveckan och utspringet passerat (för ca 2 veckor sen). Nu blir det andra bullar.. massor med jobb hela sommaren, en tripp till Åhus för beach handboll (som kommer bli årets bästa hittills) och en och en annan träningstimme i skog och mark!! Here we go.


På tal om träning så var detta mitt livs träningspass (i 4 dagar) - vandring på Fulufjället i Dalarna. Diggar stenhårt kombinationen av att pulsa runt i meterhög snö i kortbyxor och linne!