FAILEDTänkte glänsa lite här hemma med mina bakkunskaper och visst ser det gott ut..? Det smakar desto värre! Ett lchf bröd som jag tänkte skulle bli som handen i handsken med smör och gott pålägg till frukosten. Njaaa.. smaklöst (men faktiskt inte så torrt). Synd att det är så illa så jag behöver slänga det. Någon som passerar änderna runt strömmen i stan dagligen?


UPDATE;
Mitt självförtroende reste sig lite igen när jag nyss gjorde super gott blomkålsmos för första gången. Med laxfiléer till blev middagen dagens tummen upp!

WOLF LIKE ME

Ingen pw som planerat imorse, men gav mig f*n på skivstång & hantlar efter jobbet istället. Pump pump!

Inte ett skit planerat denna lördag, blir häng i soffan och känna träningsvärken krypa på. ÅH, vill flytta (mer centralt) så möjligheterna blir fler. Då kan jag inte klaga på nån äcklig buss och behöva planera in timme för timme. Nån etta som står o dammar i stan?


work is the curse of the drinking classes

Var visst fredag idag. Ingen känsla för det alls. Jobbarhelg väntar, pengar rullar in som de ska... Känner för att slå på stort och dra en tidig morgon pw imorgon innan jobb, bara för att gå emot mina rutiner. Så blir det! Bara ladda ipoden och köööra.


Somebody that i used to know

Skriver som om jag aldrig slutat. Det blir ändå alltid ett uppehåll på flera månader emellan och så ska man förklara sig. Neee, det gör jag inte nu.. lat är ett bra ord!
Studentkryssningen är nu avverkad och ja, roligt hade vi. Vill på ett eller annat sätt spola tillbaka tiden och röjja på nytt. Lätt att vara efterklok!
Natti natti, imorgonbitti ska jag ta mig till gymmet (hur mycket min hjärna än säger motsatsen) och bryta denna "äta-godis-och-hoppas-det-inte-märks" trenden. Let's go!