Storstädning väntar!

Fredag och helg igen. Eller helg och helg vet jag inte.. det vankas jobb både lördag och söndag för min del. Kanske är lika bra? Pengar är makt och det går alltid åt. Så idag efter att jag varit på räddningstjänsten med la klass och släkt lite bränder och rökdykt i vanlig ordning så åkte jag till blomsterhuset och köpte på mig en sjukt fin orchidé i vitt (såklart) + en annan fin blomma i vitt och så en ljuslykta och en ljusstake. Allt kommer jag lägga upp på bild imorgon när jag har storstädat mitt rum en gång för alla. Det ska bli så fint där inne nu har jag bestämt mig för!! En ny säng, en tvbänk + tv och sen är jag i hamn. Men tills dess får jag klara mig på en 90 säng och en dator.

Ibland älskar jag att städa, lika mycket som jag älskar att äta onyttigt fast att jag har bestämt mig för att bli nyttigare och komma i form till studenten. Men nahepp.. inte det tydligen.
Men min tanke är att jag ska röra mer på mig de kommande 4 veckorna då vi EGENTLIGEN ska ha praktik via skolan. Men inte har jag skaffat mig en praktikplats, så vad ska man göra på den lediga tiden?? Jo, TRÄNA! Tänk vilken tid jag kommer få till att träna 2 ggr per dag. Lycka!

Nu ska jag åka in och hämta mor min, sen blir det återigen film med syster.
Trevlig helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: