Matlagning

Har lite små ångest över att det är fredag, jag vet precis varför.. man ska upp tidigare än brevbärar'n (inte riktigt kanske men nästan) imorgon och jobba! Iofs handlar det bara om 4 timmar och direkt efter de så ska jag ändå på handbollsträning så det kanske blir rätt så bra ändå. Men hela fredagen går ju bort när man ska upp sådär ruggigt tidigt (04.40). Men jag ska försöka göra så mycket som jag kan innan klockan blir alltför sent.

Min praktik börjar på måndag, så idag är jag helt ledig. Ska ta bussen in till mammas jobb och hämta bilen för att åka och storhandla lite. Jag har tänkt mig att baka och laga lite mat på nya recept idag! Det blir först en omelett (som jag för det första aldrig har ätit) till lätt lunch, sen ska jag baka härliga scones och under tiden dessa är i ugnen tänkte jag svänga ihop en kladdkaka som jag aldrig bakat innan + att jag kanske ger mig på ett nytt recept på hemmagjord pizza från en matblogg.
Ska bli spännande och se vart jag hamnar i allt. Men min förhoppning är att det blir omelett till lunch, pizza till middag, kladdkaka till efterätt och scones till frukost imorgon. Dock tror jag att jag slår till på pizzan imorgon om resten av familjen ska äta något annat ikväll + att kladdkakan kommer jag med största sannolikhet ge mig på så fort den är färdiggräddad. Men vem vet, kanske blir succé på alltihopa!
Kommer att uppdatera med lite bilder sen. Nu ska jag springa till bussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: