---


Bild tagen igår vid pappas hus.

Måndag och 1 månad kvar!

GUD VAD JAG ÄR SKOLTRÖTT! Det är bara en ynka månad kvar, sen är det slut på skiten för en stund. Mycket jobb lär det bli i sommar, men det kommer bli sjukt roligt.
Just här oc nu tvingar jag mig själv till plugg.. men det går inte så bra. Får väl försöka ta mig i kragen en månad till och slita mig i håret för att klara av de sista som ska göras. Heja, heja!!JUST NU: PIZZABAK!


Degen är nu färdigjäst och nu ska jag kavla ut och lägga på fyllning. Bandit Rock i bakgrunden och solen som skiner utanför. Toppen lördag!

Cross

Skrev ju att jag skulle lägga upp bilder på de första örhängena som jag ska börja sälja. Men pga av gårdagens driftproblem så får jag lägga upp det först nu. Det är ett par enkla kors örhängen i antiksilver.

Vid intresse så är det bara skriva till min mail: emma.lindestrom@hotmail.com

Pris: 75 :- / par

Romantiskt broderi

Förra veckan klev jag in i ett nyrenoverat H&M och kikade bland deras heminredning som dem verkligen hade lyckats med enligt mig. Än så länge så har jag köpt hem detta påslakanset i ljusrosa + ett broderat, vitt och romantiskt kuddöverdrag.  Mer än nöjd! Näst på listan står en ny säng och ett nytt skrivbord (som jag ännu inte funnit). Men pengarna måste till innan det kan inhandlas förstås.

Min helg i övrigt har varit en jobbfri helg som jag har spenderat på bästa sätt med lagfest i fredags som var riktigt trevligt och sen umgått med min Fia.
Söndagen har bestått av en riktigt het promenad runt strömmen med syster och pappa, en paus sallad på det och på toppen av allt, lite plugg. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och kämpa sista veckorna i skolan. En trevlig nyhet mitt i allt är att om någon timme eller två kommer jag lägga upp ett enkelt men snyggt smycke (läs:örhängen) som jag kommer börja sälja imorgon efter kl 17.00. Jag är nervös?!They could not take your pride


Nästan färdig för att bege mig mot en härlig lagfest! Självklart är man med och styr upp allt och blir lite lekledare i afton, perfekt.. som handen i handsken för mig.
Ha en trevlig helg gott folk!

Armband: diskreta färger

Bloggen kommer att innehålla mycket mer utav mina egentillverkade smycken framöver. Jag har fått suget tillbaka och skapar nytt varje dag numera. Ibland har man ju brist på inspiration så man får se till och hålla den på topp!

Här kommer ett armband som jag slängde ihop igårkväll.Min första ear cuff + piercing

Hej alla glada!

Här sitter jag bland en hög av pärlor och kedjor. Har en liten plugg-paus just nu och tog tummen ur röven och drog ihop en enkel ear cuff. Ska väl bygga på lite mer avancerade sådana framöver. Vill skapa min alldeles egen, som det skriker emma om. Hur nu en sån ser ut? Haha.
Tog i alla fall en bild precis nyss på resultatet. Drog två flugor i en smäll och fick ju samtidigt med piercingen i tragus också. Syns kanske inte så bra, men den läker jätte bra! Bara efter en vecka så kan jag ha hörlurar igen, sjukt läkekött har jag. Ska icke klaga på det.

Funderar på om jag ska korta av kedjan ett par millimeter till. Kan bli liiite snyggare :) Nu tänkte jag påbörja nästa projekt. Sen blir det att återgå till plugget. Skiten ska bankas in i hjärnbalken!