Smällarna man får ta i efterhand

Jaha, fredag igen! Nu är det back to reality för mig. Praktiken är slut, 2 veckor har gått ganska så snabbt. Vet inte om man ska skratta eller gråta av tanken att jag har hur mycket som helst i skolan!! Men det går, ALLT går. Med eller utan våld får man avgöra själv (tycker jag).
När vi slutade på praktiken så vart det vidare till frissan (läs: min "extra syster"). Vi är som syskon. Hon är 27, jag är 18.. som hugget för att vara ett sött syskonpar. Jo, jag har ju en lillasyster som jag älskar mer än allt på denna levande jord. Men min frissa är storesyrran för mig, man måste ju ha båda delarna. Man får vara den som är förebild och agerar största syskonet hemma. Men hos frissan går jag ner i lillasyster-stadiet. Helt okej för mig faktiskt!
Hur som haver.. Mamma gjorde klipp & slingor, det var tänkt att jag bara skulle sitta där och lukta på alla fräscha spray-dofter som sprayades ut i salongen, men efter att ha visat min "syster" hur mitt hår har blivit efter all blekning satte hon mig i sköljen och dränkte mig i en inpackning. Gud, vad jag har tappat hår!!!!! MAMMA! Nu fick jag verkligen syn på hur illa det var. Usch. Smällar man får ta :( Tur att det fortfarande är långt ner på ryggen trots det. Det blev iallafall order från frissa att köpa med inpackning hem. Det fanns inga alternativ om man frågade henne. Fick med mig en hel regelbok hem kändes det som. "Du ska göra si.. så.. si.. men INTE så.. men så går bra." Okeeeeeeej, blev mitt svar med lite höjda ögonbryn. Haha, äkta syskon!
Men det blir nog bra, tur att mitt hår växer lika bra som snön gör utanför fönstret ;) 


Det blir en trevlig fredag här hemma med tacos och så ska det låta som är mitt favoritprogram alla gånger! Vem älskar inte Peter Settman liksom? Stört skön snubbe. Bäst i tv. Han kan sin grej ända sen Ronny & Ragge tiden vettja.
Men tidigt i säng blir det, för både imorgon och söndag vankas det jobb.. tiiiidigt!
Nu ska jag läsa lite i min nya tidning som jag köpte med mig hem. Amelia har startat med ett nytt magasin som heter Träning & Pepp. Oh yeh!!

Fredagsnöje!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: