ojsan...

Hej och oj vad inte jag är bra på att uppdatera denna sida/blogg för tillfället. Det ska mycket till för att jag ska hålla denna vid liv verkar det som.
Livet rullar på i sin egen takt och jag flyter med.. midsommar igår. Blev faktiskt lyckat trots att jag var inställd på motsatsen. En seeeeen kväll i Skärblacka med nakenbad för vissa, kubbspel där killarna gav sig, donken på hemväg och stopp (läs: spy paus för en herre) på E4:ans påfart.. ups! Men det slutade gott och jag la mig väl runt halv 6 på morgonen. Blir inga sena nätter nu inte ett tag framöver. Dubbeljobb väntar i så gott som hela juli. Sports Camp + Klinga. Fina grejjer!

Det vankas en ny tatuering för damen Lindeström också. På tiden att det händer nått tycker jag. Visar bild när den är gjord istället, mycket roligare så! :)
Har även lagt en liten beställning i Stina Lee:s nya webbutik (den är inte offentlig på det sättet ännu). Men jag har beställt en ursöt necessär. Den ljusblå/ljusgröna med vita prickar på. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag köpa de andra två också. Men det kan alltid vara bra och börja lite vackert.
Nu väntar jag med spänning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: