Färdigt!

Pappa kom hit idag och hjälpte mig montera ihop mitt nya skrivbord som jag köpte igår. Och bra blev det, riktigt bra! När det kommer till montering av möbler med massa bruksanvisningar är jag körd! Haha.. där går mitt tålamod i botten på två röda.

Har inte hänt mycket annat av intresse idag.. sovit mest. Natten/tidiga morgonen har jag legat över toan i badrummet och kräkts galla. Varsågoda för den trevliga informationen! Men nu mår jag bra :) Och imorgon blir det till och med jobb.. 11-14, hästpass verkligen! ;) Därefter tänkte jag storstäda rummet som ser ut som "hej, kom och hjälp mig!" och ställa in skrivbordet och piffa upp det hela lite. Kanske inte ska panga på med träning imorgon direkt, men lite övningar hemma kanske inte skadar? Vi får se vad min huvudvärk säger om det imorgon.

Här kommer i alla fall en bild på det färdigmonterade bordet:
Man kan välja att ha med eller utan ovandelen. Tack pappa!

SC-veckan som aldrig blev SC-vecka

HÄR SKÅDAR VI EN SJUKLING! Fy vad dålig jag har varit de senaste dagarna. Det började med migrän i måndags och har gått över till borreila. Febern har verkligen toppat och dalat på ett kusligt sätt. Men nu hoppas jag att det går åt ett håll, rätt givetvis. Tur att man bär på ett starkt immunförsvar, blir ju sällan sjuk. Peppar, peppar...
Så vecka 1 på Sports Camp blev verkligen ingen vecka 1 på Sports Camp, men desto bättre blir det vecka 2 :)

Idag har jag faktiskt vistats utomhus också.. jippi :) dagsljus liksom. Har köpt ett skrivbord, hör och häpna!
Nu kan jag tillverka mina smycken på riktigt och plugga på ett nytt sätt. Glad Emma mitt i all sjuklighet!


Detta bord (som knappt syns) ska monteras imorgon. Inte av mig dock..
Kommer bild imorgon när det står på plats!

ojsan...

Hej och oj vad inte jag är bra på att uppdatera denna sida/blogg för tillfället. Det ska mycket till för att jag ska hålla denna vid liv verkar det som.
Livet rullar på i sin egen takt och jag flyter med.. midsommar igår. Blev faktiskt lyckat trots att jag var inställd på motsatsen. En seeeeen kväll i Skärblacka med nakenbad för vissa, kubbspel där killarna gav sig, donken på hemväg och stopp (läs: spy paus för en herre) på E4:ans påfart.. ups! Men det slutade gott och jag la mig väl runt halv 6 på morgonen. Blir inga sena nätter nu inte ett tag framöver. Dubbeljobb väntar i så gott som hela juli. Sports Camp + Klinga. Fina grejjer!

Det vankas en ny tatuering för damen Lindeström också. På tiden att det händer nått tycker jag. Visar bild när den är gjord istället, mycket roligare så! :)
Har även lagt en liten beställning i Stina Lee:s nya webbutik (den är inte offentlig på det sättet ännu). Men jag har beställt en ursöt necessär. Den ljusblå/ljusgröna med vita prickar på. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag köpa de andra två också. Men det kan alltid vara bra och börja lite vackert.
Nu väntar jag med spänning.


GUN