Vad hände?

Jo, jag lever.. Men man skulle ju kunna börja fundera på den saken trots allt. Oj vad inaktiv jag är! Kan det ha att göra med att jag jobbar varenda dag och är helt slut när jag kommer hem? Mycket möjligt är det i alla fall.
Men jag tänkte sticka in med att jag inte gått in i väggen eller så, som tur är!
Stadium Sports Camp är nu över för den här gången, igår hade vi en arbetsledar avslutning från 9 på morgonen till 10 på kvällen (för mig som skulle hem och sova och kliva upp 04.20 idag). Vi hade super kul och jag vill bara göra om det igen och igen och igen.
Kan faktiskt tipsa er om att anlita något som heter Aktivgruppen som finns lite varstans i Sverige, även i Oslo och Köpenhamn. Detta företag erbjuder evenemang och aktiviteter när det handlar om kickoff, teambuildning och liknande.
De har en massa olika alternativ som passar både till stora och små. Vi körde något som hette Det kreativa uppdraget. Man fick en liten mobiltelefon inom gruppen, på telefonen kom det hela tiden en massa nya uppdrag.. det kunde vara att leta upp en plats och hitta byggnadsåret på en byggnad eller att räkna antalet kvadrater på en A-brunn.. allt detta skickade man in, till en person som då höll i det hela som såg om vi svarade rätt eller fel och hur mycket poäng vi hade.
Vi måste ha sett sjukt desperata ut där vi sprang hej förbrillt upp och nerför alla gator i stan. Helt plötsligt skulle man be en annan person om att få låna dennes cykel och fotografera en deltagare i gruppen och sedan skicka in bilden.
HUR KUL SOM HELST!!!! Man ville aldrig sluta spela.
Gårdagen vart verkligen lyckad. Vi avslutade den på bästa sätt också. Relaxavdelningen på Centralbadet. Mumma!
Min fredag var helt ok om man säger så ;)
Nu sitter jag här.. ganska sliten efter 9,5 timmars jobb och kikar runt på hemsidor. Skickade en beställning på ett bar riktigt snygga skor igår. Hoppas de studsar ner i mitt brevinkast på måndag. Can't wait!! Tänk vad ett par skor kan göra för en flicka...

Nu ska jag kika film och sedan brumma iväg och hämta mammsi på jobbet. Ha en fin lördagskväll mina vänner!


Här är läckerbitarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: