GRATTIS SYSTER!

Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är min lillasysters födelsedag, hurra hurra hurra!!!!
Syrran går och blir 15 bast idag, stort grattis till henne. Sex and the city filmen och veckodagars-strumpor fick bli presenterna ifrån mig. Har varit och käkat på åby krog med tjocka släkten och nu är det bara ladda om inför morgondagens jobb. Inte lika hemska monster pass som i helgen, men 10-17 duger perfekt!
Och på tal om imorgon så är det mitt utsatta datum för att totalvända mitt liv. Från halvsunkigt, slappt och degigt liv till ett friskt, glatt och nyttigt liv!
Min att-handla lista måste från och med nu prioriteras ordentligt. Köpa egen bil, en ordentlig cykel och få mycket mer gratis motion eller satsa på ett gymkort??? Det gäller att spendera pengarna på rätt sak nu. Tål att tänkas lite mer på.
Imorgon har jag även slagit vad med mig själv om att jag ska ta mig 5 km och gå raskt/jogga/springa whatever, nått blir det.
Här ska vi trimmas till studenten 2012!Vad hände?

Jo, jag lever.. Men man skulle ju kunna börja fundera på den saken trots allt. Oj vad inaktiv jag är! Kan det ha att göra med att jag jobbar varenda dag och är helt slut när jag kommer hem? Mycket möjligt är det i alla fall.
Men jag tänkte sticka in med att jag inte gått in i väggen eller så, som tur är!
Stadium Sports Camp är nu över för den här gången, igår hade vi en arbetsledar avslutning från 9 på morgonen till 10 på kvällen (för mig som skulle hem och sova och kliva upp 04.20 idag). Vi hade super kul och jag vill bara göra om det igen och igen och igen.
Kan faktiskt tipsa er om att anlita något som heter Aktivgruppen som finns lite varstans i Sverige, även i Oslo och Köpenhamn. Detta företag erbjuder evenemang och aktiviteter när det handlar om kickoff, teambuildning och liknande.
De har en massa olika alternativ som passar både till stora och små. Vi körde något som hette Det kreativa uppdraget. Man fick en liten mobiltelefon inom gruppen, på telefonen kom det hela tiden en massa nya uppdrag.. det kunde vara att leta upp en plats och hitta byggnadsåret på en byggnad eller att räkna antalet kvadrater på en A-brunn.. allt detta skickade man in, till en person som då höll i det hela som såg om vi svarade rätt eller fel och hur mycket poäng vi hade.
Vi måste ha sett sjukt desperata ut där vi sprang hej förbrillt upp och nerför alla gator i stan. Helt plötsligt skulle man be en annan person om att få låna dennes cykel och fotografera en deltagare i gruppen och sedan skicka in bilden.
HUR KUL SOM HELST!!!! Man ville aldrig sluta spela.
Gårdagen vart verkligen lyckad. Vi avslutade den på bästa sätt också. Relaxavdelningen på Centralbadet. Mumma!
Min fredag var helt ok om man säger så ;)
Nu sitter jag här.. ganska sliten efter 9,5 timmars jobb och kikar runt på hemsidor. Skickade en beställning på ett bar riktigt snygga skor igår. Hoppas de studsar ner i mitt brevinkast på måndag. Can't wait!! Tänk vad ett par skor kan göra för en flicka...

Nu ska jag kika film och sedan brumma iväg och hämta mammsi på jobbet. Ha en fin lördagskväll mina vänner!


Här är läckerbitarna!

Allt eller inget

Har inte uppdaterat sen jag... gjorde det sist höll jag på o skriva, men det stämmer ju faktiskt ;) Har hunnit fara till Borås/Göteborg under tis-tors förra veckan, Liseberg och Borås djurpark blidde det. Den enda familjeaktivitet som vi hinner med denna sommar skulle jag tyvärr kunna tro.
Annars är det ju sån full rulle på jobbet/en. Idag så blir det Sports Camp 8-15.40, sedan Klinga 16-22.. underbart! Hinner inte slänga upp några bilder nu, men kanske kan vara generös och göra det när jag har mera tid.

au revoir.

VECKA 3

Strax åker jag in för att knappa igång vecka 3 på sports camp. Nu är jag på g igen efter all sjukdom jag dragit på mig!
Så beroende på hur långt pass det blir idag så är i alla fall min tanke att dra ett löppass sen på egen hand. Jiha!

På tisdag åker jag för övrigt till Borås/Götelaborg med la familia. Ska bli riktigt skönt och få se något annat som jag skrev i tidigare inlägg. Det blir borås djurpark + liseberg och lite shopping. Ska se till att mitt byte på klingis blir gjort bara, sen är jag redo att åka söderut.
Nej, nu ska jag slänga i mig äggen jag kokat och sen dunderfart in till arenan.


Drömmar

Just nu är livet en balansgång! Försöker hinna återhämta mig mellan varje arbetspass och mina två olika jobb. Kan tyckas larvigt att inte klara av det, men bara att mentalt veta om att man ska jobba hela tiden räcker gott och väl för att få igång stressen i kroppen på mig.
Så idag, min lediga lördag, har jag börjat på ett väldigt trevligt sätt måste jag säga. Vandrade från stan och fest till åby och hem kl 06.00 på morgonkvisten. Solen värmde redan då! Skoskav och en full kompis på det... viljan kommer man långt med ;) Det enda mysiga under färden var väl alla sjukt läckra bilar som åkte förbi längs med vägen och som skulle till power meet, som jag förövrigt har god lust att åka upp till HÄR OCH NU!
Kändes väl sådär att folk var ute och powerwalkade och skulle till jobbet när en annan, lite halv risig, skulle ta sig hemåt och sova. Illa.

Men just nu försöker jag bara tänka på roliga saker. Det jag vill göra - resa! Har god lust att bara ta bilen och åka någonstans. Se något annat.

Överst på listan just nu står köpenhamn!