NY DESIGN!

Tjoho.. Äntligen så händer det något nytt i min lilla blogg. Har tagit tummen ur röven och fixat ett ny design. Eller.. Självklart så är det inte jag som har gjort den då jag är en fullkomlig idiot på såna här grejer ;) men min älskade fia har gjort den.. och det är bara en bit på vägen, hoppas jag. För här ska det fyllas på med allt från a till ö.
Det kommer nog mest handla om inredning och mina smycken ett tag framöver då jag inte är alls nära att ens söka polishögskolan. Men det är en sammanfattning på vad som just min blogg kommer handla om.

För tillället så har jag ju startat hela 2 projekt här i bloggen (som säkert inte en kotte kommer ihåg.) haha!

Projekt nr 1:
HÅR. Jag har ju bestämt mig för att låta min naturliga hårfärg få komma fram en gång för alla. Det går framåt.. eftersom att mitt hår är rena ogräset i backen så lär vi snart se en fifthy fifthy kombination av min kalufs.. dvs halva håret über ljust och halva mörk blont. Men det ska gå och jag kommer nog fälla en tår när vi är halvvägs. För jag älskar ljust hår!! Men detta är läxan man får ta när man bleker gång på gång.

Projekt nr 2: *host, host*... det här skulle ju vara att jag ska börja ta tag i min träning ORDENTLIGT igen och förändra min kost ganska så radikalt! Hur har detta nu gått då? Har jag skaffat ett gymkort? - Nae. Har jag ändrat på min kost? - Nae. Det går väl sisådär med den saken. Men min tanke är nu att när min lön trillar in på fredag så ska jag bannemig ta mig till gymmet och höra med dom. Och det här har jag sagt 711348 gånger, men det är bara jag som kan ändra på den saken.

Lång text blev det.. men det enda jag egentligen ville ha sagt var: TACK SÅ HEMSKT MYCKET FIA MIN ÄLSKLING FÖR DEN HÄR UPPFRÄSCHNINGEN!!!! ♥ trivs som fisken i vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: