"nae, jag tror att musslan slöt sig faktiskt"

En skön söndag med en spontan tripp till IKEA med pappa och syrran. Fick med mig en skön kudde och gardiner hem + en ny ram (fast jag bara var ute efter glaset.. eftersom att jag sprack det förra). Jag känner mig själv rätt och hade aldrig pallrat mig iväg till glasmästaren och fixat ett rent glas ändå.. så lika bra att lösa det på detta viset :)

Blev en skön promenad runt strömmen efter det. Och jag har bestämt mig för att det ska bli en härlig rutin att dra ett varv runt strömmen lite då och då i veckorna.. för det är en lagom sträcka att köra för att komma igång igen. Redan imorgon har jag bestämt mig för att dra ett varv direkt efter jobbet. Hur trött jag än kommer vara efter 7-14 jobb så ska jag bara springa!! Såååå skönt efteråt. Ska ha med mig träningskläder så jag sticker dit direkt! Bravo, Emma!


Solsidan är slut för den här gången och man kan ju inte annat än bara älska Anna. "Nae, jag tror musslan slöt sig faktiskt". HAHAHAHA! Kärlek till henne och solsidan över huvudtaget som jag faktiskt inte såg ett enda avsnitt av första säsongen.
Nu väntar wallander och sen blir det bums i säng..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: