it's like an addiction

Dag 1 på mitt "nya" liv. Ska bli förändring på hela baletten från och med nu har jag bestämt mig för. Bättre kost, ordentlig träning och ett friskt humör! Hoppas det går vägen och att det ger resultat. Ett gymkort ska fixas inom en snart framtid också (har skjutit på det lite nu känner jag), men pengarna bara försvinner konstigt nog... Så mycket man vill och ska ha. Säng, bord, gymkort, tatuering och fan hans moster ;) Men det får bli en ordentlig prioritering på detta.

Imorgon hade jag tänkt mig en löprunda, men av väglaget att döma så lär jag slå ihjäl mig, men det kan ju va trevligt det också. Småätande människa som jag är så ska jag, innan Irene Huss börjar kl 21, klura ut en hyffsad löprunda till imorgon och smaska i mig lite vindruvor... eller nej, det ska jag inte, jag åt ju nyss! Fy på mig!
Nu har jag minsann två projekt: 1. låta-mitt-naturliga-hår-växa-ut projektet (som jag ska skriva mer om imorgon) och sen skärpa-mig-och-ta-tag-i-min-hälsa projekt. Oh yeah. 2011 är året då allt händer (nästan)!

På tal om inget så blev Dennis och jag helt fascinerade av min mobilkamera imorse på lektionen och tog en bild som speglade sig i min data. Fräsch skärm måste jag säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: