Det går om man bara vill

Skönt med två dagar ledighet i rad. Har ju jobbat flera dagar i rad nu och det är ju mer än vad jag brukar göra, så det känns gött. Imorgon är vi på't igen! 10.15-19. lovely!
Idag har vi varit på besök hos familjen Salomon och käkat våfflor med glass och blåbärssylt. Mumsig frukost! Snackade lite skit och var där i ett par timmar. Därefter drog jag en sväng till stan, köpte mig lite skit. Sen blev det att plocka upp fia i hemmet och dra upp till gransjönäs för lite fotografering. AP-KALLT var det att stå där utan jacka, men hoppas på ett par fina bilder. Nu håller jag på att tina upp ett par grader.

Sen får man bara inte glömma att hylla Marcus Hellner, VILKEN JÄVLA KILLE!!!!!! Känns så sjuuukt bra att han slog besser-wissen Petter Northug som tror han är kungen själv, men där fick han något att bita i den lille gossen. Hoppas det sved ordentligt för här sitter en STOLT SVENSK!!!
Jag hade inte gärna tackat nej till den känslan... tänk er.. få höja näven i luften och bara sätta dit en motståndare som Northug. Blicka bakåt och bara inse att "jävlar, jag tog den fan!!".
Ibland är idrott det bästa som finns.

Allt går med starkt psyke och ett jävlar anamma! Det visar Hellner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: