Städprojekt - "all skit ska ut!"

Jag har lyckats övertala mig själv till att vända upp och ner på mitt lilla bo här hemma. Tydligen så är jag en sådan person som tycker om att ha ordning och reda och känner sig mer tillfreds med det, men jag är en hejare på att skita ner likt en människa som är med i Tv4:as "Rent hus". Det går till en viss gräns sen inser jag att "åh herregud.. så här kan vi inte ha det!".
Precis så är det nu, jag vill en gång för all ha det rent och snyggt och har därmed startat mitt projekt: "all skit ska ut!".
Det har börjar bra. Jag har rensat ut 3 av 4 möjliga garderober, hängt upp kläder på nyinköpta galgar, rensat skit uppepå garberoberna och slängt/skänkt 45 kg kläder. Det börjar lätta lite i hjärtat! Nästa grej att bocka av blir förvaringskorgar. Ska nu åka till stan för att handla in fler. Uppdaterar mer när jag är tillbaka! Tjo.

Update:

Nu har jag hittat ett korgset! När hoppet var ute så hittade jag perfekta, låga korgar som får plats över garderoberna. 74 ynka kronor för det, inte mig emot. Nu taggar jag om för träning med PT om en timme, kämpa kämpa!!

Lägger upp lite bilder efter träningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: