Allt ska ske på en gång

Nu fick jag super mega lust till att bara skriva av mig en aning. Alla tankar samlas på ett ställe och man kan bara inte hålla allt inom sig. För tillfället så vill jag bara så mycket och allt ska helst ske precis just nu!!
Min omladdning med träning och kost går sådär (inte förvånad). Allmänt lat, trött, otagg, orkeslös, seg.. vad finns det mer för ord för hur trögstartad man kan va? Där fick vi ju ett till.. trögstartad! OH JA. Något fruktansvärt, det är så illa..
Men jag har faktiskt en plan som ska påbörjas.. fullföljas.. och avslutas också för den delen. När jag blir 100 % frisk igen så ska jag ta tummen ur och gå till gymmet igen och dra upp flåset ett par varv. Studenten kryper på, det kommer gå sjukt snabbt, september snart liksom. Plugga, jobba x2, träna.. hur ska det gå? Det kommer gå! Vill härifrån stan, se något annat, något nytt. Klara mig på egen hand, ta mer ansvar! Som sagt så går tiden fort, bara man vill.
Imorgon känns det som att jag kommer vara någorlunda frisk igen, om inte annat så har jag bestämt det från och med nu. Skolan drar igång på riktigt, vi kommer följa schema och få rutiner igen. Great!
Nu ska jag må lite dåligt över att jag käka leons förut, men avsluta kvällen med min fräscha smoothie som jag tillagade på eget recept förut.
Nu börjar jag bli träningssugen!!!! SPRINGA, SPRINGA FÖR LIVET.
Mitt i allt så vill jag tatuera mig också, inreda en egen lägenhet, skaffa egen bil, hund, resa. Allt detta ska man hinna med i ett liv. Hur tänkte man där egentligen?? Hmm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: