I just came to say hello

Nu är vi igång igen, på ny kula så att säga. Och nu ska jag komma igång med allt (en sista gång innan sommarlovet). Har en del på listan som jag skulle behöva bocka av. Men det behövs lite pengar för det också, såklart! Får börja i ena änden.
Det finns så mycket man vill hinna med och senast idag satt jag och funderade, i bilen på väg hem från jobbet, hur jag ska hinna med allt jag vill göra. Plugga till sjuksköterska, läsa kriminologi, köpa hund, resa (läs: spara pengar och sen åka), komma igång ordentligt med min smyckestillverkning och lägg även till att jag helst av allt, om jag fick drömma, skulle vilja göra allt detta i en annan stad också. Är det omöjligt? Nae. Men bör man vara realist? Ja. Så det känns redan nu som att man får börja strukturera upp framtiden. Ett år kvar och det kommer gå i ett naffs, så får nog inte gå i blindo länge till utan faktiskt se framåt och inte bara på morgondagen utan åtminstone ett halvår fram.
Men det ska bli ett sant nöje att se hur det har gått om sisådär 3-4 år. Ambulanssjukvårdare? Lever på mina smycken? Reseledare i Thailand? Kaninuppfödare? Livsnjutare med 4 hundar? WHO KNOWS?
Framtiden är ljus, hur den än blir.

Hur det än blir så ska jag skriva en rad om imorgon. Har planer för att dra ut en sväng i löpspåret på förmiddagen. Hur underbart vore det inte att springa i morgonsolen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: