Navy shoes

Nyligen kommit hem från en dag på räddningstjänsten. Ganska soft, men med tanken på allt skolarbete jag har så går jag snart under!! Tror nästan att jag ger upp nu på slutet :( Skoltrött är bara förnamnet. Inte likt mig att vara.
Men jag dödar den ångesten och tittar på lite fräscha vårskor som jag mer än gärna tackar och tar emot av någon vänlig själ.
Högst på listan står nu ett par Converse Ox i marint. Jag ska på jakt, skattjakt efter ett par sådana!Tragus

Hej hej!

Varm, härlig påskdag det har varit. Har dessvärre inte varit ute sååå mycket idag. Tummen ner för att bo i lägenhet på sommaren och med sol bara på förmiddagen. När jag flyttar hemifrån ska jag se till att ha sol hela tiden! Förövrigt så har jag spontan piercat mig idag!!!!. Drog med mig Fia in till stan och till studio 316L. Men herregud... innan vi kom dit. Vad vi snurrade runt ÖVERALLT! Och ändå är man från denna stad, hihi. Men kul var det! Det blev ett hål i tragus.


I just came to say hello

Nu är vi igång igen, på ny kula så att säga. Och nu ska jag komma igång med allt (en sista gång innan sommarlovet). Har en del på listan som jag skulle behöva bocka av. Men det behövs lite pengar för det också, såklart! Får börja i ena änden.
Det finns så mycket man vill hinna med och senast idag satt jag och funderade, i bilen på väg hem från jobbet, hur jag ska hinna med allt jag vill göra. Plugga till sjuksköterska, läsa kriminologi, köpa hund, resa (läs: spara pengar och sen åka), komma igång ordentligt med min smyckestillverkning och lägg även till att jag helst av allt, om jag fick drömma, skulle vilja göra allt detta i en annan stad också. Är det omöjligt? Nae. Men bör man vara realist? Ja. Så det känns redan nu som att man får börja strukturera upp framtiden. Ett år kvar och det kommer gå i ett naffs, så får nog inte gå i blindo länge till utan faktiskt se framåt och inte bara på morgondagen utan åtminstone ett halvår fram.
Men det ska bli ett sant nöje att se hur det har gått om sisådär 3-4 år. Ambulanssjukvårdare? Lever på mina smycken? Reseledare i Thailand? Kaninuppfödare? Livsnjutare med 4 hundar? WHO KNOWS?
Framtiden är ljus, hur den än blir.

Hur det än blir så ska jag skriva en rad om imorgon. Har planer för att dra ut en sväng i löpspåret på förmiddagen. Hur underbart vore det inte att springa i morgonsolen?

What a wicked game you play to make me feel this way

Hej och hå! Här har vi varit flitiga och uppdaterat ser jag. KANON!  Har fått en liten tillsägelse också av en hemlig beundrare ;) haha!!!
Har tagit mig en liten paus på sisådär ett par veckor, men det är kanske det som krävs för att prestera på toppen av kullen.
Livet rullar ju på i sin egna lilla takt och jag flyter bara med. Ingenting som direkt är värt att klistra upp på tapeten här faktiskt. Tråkigt, men sant. Jag bor i skolan, mer eller mindre. Och tränar! Och pluggar!

Nu är det ju påsklov och tanken är att ge mig fan på att fixa det sista innan sommarlovet kommer! Om jag så ska behöva gråta över uppgifter så ska det göras. Varvar med Big Brother live numera också, hihi.
Avslutar här nu och fortsätter imorgon istället. Kort och gott!